ИМАТЕ ТОПЪЛ И ПРИВЕТЛИВ ХАРАКТЕР ? – ИЗБИРАТE БРАТЯТА JOSEPH AND JOSEPH

 

Казват, че любовта трае три години. Но, ако имате у дома безценен съюзник като братята JOSEPH & JOSEPH, любовта е завинаги.

С тях никога няма да скучаете. Те са приветливи, брилянтни и чудати, като самите вас, и обират всички овации. И има защо.

В централен Лондон се помещава модерно студио за дизайн, чийто висококвалифициран екип ежедневно създава и развива продуктовата концепция “JOSEPH & JOSEPH”.

Ние решаваме ежедневни проблеми чрез интелигентен дизайн. Създаваме отличителни и функционални продукти, които с удоволствие да се притежават и ползват.” Така формулират своята мисия основателите на компанията „Joseph & Joseph” – братята близнаци Антъни и Ричард, които през 2003 г. поставят началото на кариерата си като продуктови дизайнери и реализирайки брилянтни идеи, извеждат бранда  на едно от първите места в света на дизайна на кухненски принадлежности и уреди за дома.

Един от първите продукти, създадени от двамата братя, е колекцията от изключително функционални и модерни кухненски дъски за рязане, направени от стъкло. Комбинацията от стилна форма и полезна функция вдъхновява  братята за проектирането на още подобни иновативни продукти за много области на дома.

Способността им да съчетават иновативен дизайн, съвременен стил и характерно използване на цвета е уникална – благодарение на тази съвършена комбинация, братята Джоузеф създават наистина емблематични продукти.

Някои от най-емблематичните им продукти включват първата в света сгъваема дъска за рязане Chop2Pot ™; интелигентен комплект за приготвяне на храна, спестяващ място Nest ™ 9 и набор от специфични кухненски дъски за рязане в кутия за съхранение, предназначени да предотвратяват кръстосано замърсяване при приготвяне на храна.

От 2003 г. досега компанията е пуснала на пазара над 1000 продукта в над 100 страни  по света, печелейки множество награди и отличия, като 14 престижни награди Reddot Design Awards и две награди на Queen’s Enterprise.

Било то за кухнята, банята или сервизното помещение, братята JOSEPH & JOSEPH прилагат същото креативно мислене към всичко, което правят. Мисията им е да създават желани продукти, които подобряват ежедневието и които остават верни на философията за създаване на Brilliantly Useful Design.

Ах, този брилянтно полезен дизайн – JOSEPH & JOSEPH ! Не можем без него!