Little Dutch

LITTLE DUTCH: ЦВЕТОВЕТЕ И КРАСОТАТА НА МАЛКИТЕ НЕЩА  

Enjoy the little things.

От какво се нуждае едно дете, освен от любовта ви? Нужда се от още любов… и от цветните и елегантни декоративни аксесоари и играчки на LITTLE DUTCH, които превръщат всяка детска стая в уникално и вълшебно място.

Само при споменаването на името LITTLE DUTCH става ясно, че ще говорим за декориране на детска стая, ще говорим за дизайн, открояващ се с нежната пъстрота от цветове, мотиви и красиви материали, които създават изключително приятна, топла и красиво стилизирана среда за отглеждане на вашето бебе и дете.

Холандската марка LITTLE DUTCH е добре позната с впечатляващите артикули за отглеждане на малки деца, декоративните аксесоари и забавни играчки, които лесно се комбинират, никога не омръзват и винаги има какво още да се добави от колекцията чудни малки неща на марката, без това да става кичозно.

Момичето зад марката – Ринке – е прекрасна майка, която преди 10 години започва всичко като на шега: тогава Ринке търси лампа за стаята на бъдещето си бебе, но тъй като не намира нищо, което да допълва уюта на създадената от нея бебешка стая, решава да постави творческия си талант в услуга на нейната лична потребност от нещо много красиво и специално за нейното малко момиче. Така тя създава първия си продукт – дизайн на абажур за детска стая и заедно със сестра си Марие започват да творят. Малко по малко техните творения добиват популярност и абажурите се превръщат в декоративни букви, картини, завивки за детски легла, бебешки одеяла и парцалени кукли. От само себе си идва името на нещото, което им носи истинска радост и удоволствие, и това е да създават страхотни продукти за най-малките. Така се ражда „Малката холандка“.

Всички играчки и аксесоари на компанията са произведени с изключителна прецизност и внимание, за да отговарят на нуждите и комфорта на децата.

Всъщност LITTLE DUTCH има ясна визия и мисия: колекциите от малки холандски творения са не само функционални, но преди всичко те са много, много красиви на вид, имат оригинален завършек и могат да се комбинират с нови колекции и продукти от марката. Съвременният дизайн се харесва на детското въображение, което гарантира часове забавление.

 

С грижа за безопасността и здравето на децата, брандът използва само естествена дървесина и нетоксични, водоразтворими бои.

Създавайки предмети, които предлагат както топлина и уют за най-малките, така и интересни и образователни играчки за по-големите, компанията фокусира усилията си върху грижата за децата и тяхното пълноценно израстване.

Брандът затвърждава дългосрочния си ангажимент и мисия в тази посока, като създава колекции в три категории:

  • УНИКАЛНИ АКСЕСОАРИ И ДЕКОРАЦИЯ ЗА ДЕТСКА СТАЯ

Little Dutch

Невъзможно е да се запознаеш с цветните и нежни мотиви, текстури и материали на декоративните аксесоари с марка LITTLE DUTCH  и да не поискаш да се сгушиш в уютната детска стая заедно с твоето мъниче.

Малката холандска гама от текстил за детска стая може да се развива и допълва заедно с детето, за да може дизайнът на детската стая лесно да се променя заедно с порастването на детето.

Всяка година компанията пуска нова тема и колекция от аксесоари и декорация от текстил. Темите, дизайнът и цветовете на различните колекции са обмислено събрани, така че всички цветове да съвпадат с различните колекции и продукти от други категории.

  • СЕРИЯ ОТ ИГРАЧКИ ОТ ЕСТЕСТВЕНА ДЪРВЕСИНА

Little Dutch

Дървена работилница с инструменти, дървено влакче или къща, пълна с мини мебели и мини семейство ще пренесат децата в  един чуден свят на приключения, любознателност и стил. С колекцията дървени играчки и конструктори децата научават нови неща, като знанието се превръща в приятно и лесно занимание.

Освен забавни, колекциите от дървени играчки участ децата на любов към природата. Всички играчки са произведени от естествена дървесина и притежават сертификат за отговорно горско стопанство. Играчките са сертифицирани за сигурност и безопасност при употреба от малки деца.

  • ПЛЮШЕНИ ИГРАЧКИ

Little Dutch

Вече близо 10 години компанията създава безкраен асортимент от екологични и антиалергични  меки плюшени играчки.

Марката предлага възможно най-сладките плюшени играчки, всяка от които ще привлече вниманието на вашето бебе и дете и ще стане неделима част от детския свят, в който живее: плюшени играчки в пастелни цветове, чудни бебешки одеяла, дрънкалки – всички те веднага стават любими.

Независимо дали са от първа необходимост или играчки, дрешки или декорация, малките холандски артикули с името LITTLE DUTCH са модерни, елегантни и вечни, защото ще можете по всяко време лесно да ги комбинирате и да им се наслаждавате до безкрай.

Любов и LITTLE DUTCH  – това е всичко, от което се нуждае вашето дете!