Избраните от Вас артикули се индикират в потребителска кошница, в която Вие във всеки един момент можете да променяте количеството, да добавяте или да изваждате продукти, както и да проверите, техните цени, и/или общата им сума.

Доставка и транспортни разходи

За да направите поръчка, е необходимо да попълните личните си данни. Посочете точен адрес за доставка. Транспортните разходи по доставката до този адрес на поръчки на стойност над 200.00лв се поемат и са за сметка на „ТЯНСКА” ЕООД. В случай на поръчки под 200.00лв., потребителят се задължава да заплати допълнителна такса за куриерски услуги, спрямо тарифата на куриера.

Разходите по доставката, следва да бъдат заплатени от клиента във всички случаи, в които крайната стойност на поръчката, след приспаднати суми от отстъпки от промоции и клиентски карти е по-малка от 200.00лв.

Начин на плащане

Във вашата потребителска кошница Вие можете да видите цената на избраните от Вас артикули и крайната сума, която трябва да заплатите. Следва да изберете и посочите удобен за Вас начин на плащане от посочените по долу възможности:

  • наложен платеж – плащане на куриера при доставката в брой или с карта на ПОС терминал;
  • плащане с дебитна/ кредитна карта
  • плащане с myPOS

Когато правите поръчка, всеки път имате възможност да избирате удобния за Вас начин на плащане. Ако искате да Ви бъде издадена фактура, моля уточнете в графа “Бележки към поръчката“, и запишете данните на фирмата в същата графа.

Фактурата ще бъде изпратена заедно с поръчаната от Вас стока или допълнително.

Важно: В случай, че клиентът откаже да получи поръчка, изпратена по метода с наложен платеж, компанията си запазва правото да ограничи този начин на плащане (с наложен платеж) до следващата поръчка от същия клиент.

Потвърждаване на поръчка

Тук можете да видите цялата информация за поръчката си и да я проверите.

Важно: Проверете внимателно съдържанието на Вашата потребителска кошница, информацията за плащане и Вашите данни. Ако е необходимо да нанесете корекции, не пропускайте да ги направите своевременно. След като натиснете бутона „ПОРЪЧВАНЕ“, Вашата поръчка ще бъде приета и няма да можете да правите повече промени. След като финализирате поръчката си, наш служител ще се свърже с Вас, на предоставения от Вас телефонен номер, за потвърждение на поръчката.

Важно: Посочването на непълни или неверени данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва „ТЯНСКА” ЕООД с изпълнение.

Срок на доставка на стоки

Пратките се доставят от куриерска компания Speedy, като срокът за изпълнение е до 4 работни дни.

Пратки поръчани за адрес извън територията на република България се доставят от куриерска компания DHL EXPRESS WORLDWIDE, като срокът за изпълнение е от 2 до 4 работни дни за държави в Европейският съюз. За държави извън Европейският съюз и Великобритания, срокът за доставка е възможно да се удължи с още няколко дни, поради необходимост от митническа обработка на пратките.

Ако желаете да ползвате доставка с DHL EXPRESS WORLDWIDE, при въвеждането на адреса в полето за ГРАД, трябва да въведете името на вашият град на латиница.

В случай, че ”ТЯНСКА” ЕООД не е в състояние да изпълни заявка, същата се задължава да се свърже с клиента и да го информира. В случай, че клиентът е платил предварително, ”ТЯНСКА” ЕООД се задължава да възстанови платената сума в срок от 3 работни дни.

Важно: При получаване на пратката заплатете стойността на наложения платеж и задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива! Ако сте платили предварително по банков път или с карта, не дължите плащане на куриера. В този случай отворете пратката веднага след като я приемете. В случай че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви.

За въпроси и коментари моля, свържете се с нас на телефон: 0888 969834 в работно време от 8-20ч всеки ден, или ни пишете на електронен адрес: info@thepink.eu.

Начини за връщане или замяна

Ако по някаква причина покупката ви не ви удволетворява, имате право да върнете или замените продукта в рамките на 14 дни от датата на получаване. Продуктът трябва да е неизползван и в оригиналната си опаковка.

Ако върнатите продукти не отговарят на условията които са посочени по нагоре в текста , за съжаление не можем да завършим процеса на замяна или връщане и продуктите ще бъдат върнати обратно на клиента.

Преди да върнете вашите продукти, моля свържете се с нас на телефон 0889 627 960 или 0888 969 834 (понеделник-петък от 10 до 17 часа) или чрез имейл на info@thepink.eu.

Изпращате вашия продукт или продукти, които искате да върнрте на адрес София ул. Роженски проход 6, ет. 5, студио Dupissima