The one you need

СПОКОЙНИ БЕБЕТА И ЩАСТЛИВИ РОДИТЕЛИ: МИСИЯТА ВЪЗМОЖНА

Сещате ли се за песента на английския музикант със сценично име Passenger –  “Anywhere”? Съвсем възможно е да не я знаете. Затова ето само част от текста:

Ако трябва да изкачиш стръмен склон,

Ако трябва да се спуснеш в равнината,

Ако пътуваш в реактивен самолет или се качиш на следващия влак.

Просто се огледай, аз ще бъда навсякъде с теб!

Ще бъда с теб в най-студената зима.

Ще бъде с теб в най-слънчевия ден…“

За нас тази песен е емблематична, защото всичко в нея важи в пълна сила за BABYZEN – френската марка бебешки колички, проектирани да направят живота ви лесен като песен.

Мечтата BABYZEN се ражда от стремежа винаги да предвижда очакванията на съвременните семейства и да бъде верен спътник на новото поколение родители, които са постоянно в движение. Количката BABYZEN се сгъва и разгъва за миг, може да се носи през рамо и се побира навсякъде. Пътувай с метро, качи се на автобус, скочи в такси или отлети до другия край на света – количката BABYZEN може да бъде навсякъде с теб!

Как се случва това чудо? През 2012 г., след две години на интензивна работа и пет регистрирани патентна, френската компания с марка BABYZEN пуска първата еволюционна ултра-компактна количка YOYO, при която всеки детайл е щателно обмислен, за да предвиди нуждите на днешните градски родители.

Babyzen

Оттогава сме влюбени в нея. Спечели ни с изключително лекия си дизайн, както и това, че (трябва отново да кажем):

  • може да се маневрира само с една ръка,
  • сгъва се и се разгъва много бързо,
  • може да се носи през рамо,
  • изключително устойчива е на удар,
  • лесно се съхранява и
  • се побира в горното отделение на самолета.

Стилна и компактна, BABYZEN YOYO+ е първата марка колички, одобрена като ръчен багаж. Тази красавица може да се похвали с фините размери:  52х44х18 cm в сгънато положение и 106х44х86 cm, когато е разгъната, и тежи между 6.2 kg и 6.6 kg в зависимост от избраната версия.

2020 г И НОВАТА БЕБЕШКА КОЛИЧКА YOYO2

Вдъхновяваща новост в света на BABYZEN дойде именно през тази толкова тежка за целия свят година – „голямата пауза“ постави началото на нов цикъл в развитието на френската компания с пускането на новата бебешка количка YOYO2, както и линия аксесоари, за да предложи още повече удобство и практичност.

Новата BABYZEN YOYO2 придружава вашето дете от раждането до ранното детство, като включва два цветни пакета: от раждането до 6 месеца YOYO2 0+ и от 6 месеца до 22 kg YOYO2 6+.

Също толкова лека и компактна, новата бебешка количка YOYO2  е с подсилено шаси, независимо меко окачване на четирите колела и удобна кожена дръжка. Благодарение на висококачествените  материали, от които е създадена, тя е изключително здрава и лека. Алуминиевата рама с разчупено и оребрено сечение осигурява завидна здравина и устойчивост (главно срещу огъване) на конструкцията. Но най-хубавото е, че всички продукти и аксесоари, предназначени за новата версия BABYZEN YOYO2, могат да се използват и с предишни серии на  BABYZEN YOYO+.

BABYZEN YOYO2 расте с вашето дете: използвайки същата рама, можете безпроблемно да превключите вашия пакет за новородено 0+ в пакет 6+, за да превърнете детската количка, обърната към родителите, в детска количка, насочена напред, подходяща за деца от 6-месечна възраст до максимално тегло 22 kg.

Пакетът за новородени YOYO2 0+ е замислен така, че да осигури максимален комфорт на вашето бебе благодарение на меката подложка с възглавничка за стабилизиране главичката на бебето. Лежащият кош с двоен матрак е изключително удобен, изработен от висококачествена, полутвърда дишеща материя, подсилена срещу атмосферните условия. С помощта на адаптери кошът се монтира високо върху шасито или само с едно щракване може да се носи на ръка.  Благодарение на невероятната му лекота, можете да го носите без усилие, спокойни, че сте осигурили на вашето дете уютно и комфортно място за сън и почивка.

От шестия месеца нататък вашето мъниче започва да опознава света около себе си. Използвайки същата рама, просто сменяте лежащият кош със седящ  и вашето бебе вече е готово да седне и да изследва света заедно с вас. Пакетът YOYO2 6+ осигурява несравнима гъвкавост и отлична маневреност на  количката, благодарение на новите, индивидуални окачвания на четирите колела, които й позволяват да се движи безпроблемно по всички видове повърхности. За по-голямо удобство, облегалката е с възможност за регулиране в няколко позиции.

BABYZEN YOYO2 може да се използва и със столче-кошница за кола, за да направи пътуването ви още по-лесно! Необходими са само две щраквания, за да фиксирате столчето за кола YOYO  към рамата на количката.

Няма как да пропуснем да се възхитим и на голямото разнообразие от аксесоари на BABYZEN. Компанията е помислила за всичко, за да можете да се почувствате свободни в избора на безкрайни комбинации от аксесоари, които улесняват грижата за отглеждането на малките мъничета: от предлагането на допълнителна защита от слънце, дъждобрани, комарници, пътнически чанти, удобни държачи за чаши до поставка за уморени крачета и дори борд за второ дете…

С верен приятел като BABYZEN пътуването с бебе не само е възможно, но е по-хубаво отпреди!

Опитай!

„…Ако преследваш дъгата,

Ако искаш да танцуваш в дъжда…“