LSA International

С LSA INTERNATIONAL – ВСЕКИ ДЕН ЛУКСЪТ Е БЛИЗО ДО ВАС!

 

Определено не сме хора на предметите, не ги издигаме в култ. Търсим комфорт и уют. И с лекота ги откриваме в продуктите на LSA INTERNATIONAL – британското, дизайнерско студио, специализирано в производството на ръчно изработени, стъкларски изделия за дома.

Световноизвестната марка е вдъхновение за всички, които се интересуват от дизайн и създаване на стилна и привлекателна среда за живеене. С уникалния си стил, оригинален дизайн и трайно качество, продуктите на LSA INTERNATIONAL са идеални, както за хората, които мечтаят за красив и уютен дом, така и за много професионални интериорни дизайнери и известни хотелски вериги, които избират LSA за света на гостоприемството.

Всяка една от колекциите на LSA INTERNATIONAL е празник за очите, а всеки продукт LSA  носи почерка на основателя на компанията –  Януш Лубковски, който през 1960 г. заедно с друга фамилия създава бранда. Класическата емайлирана тенджера за кафе е първият продукт с марка LSA. Вярата в разнообразието от идеи и страстта към съвременния дизайн осигуряват на компанията траен успех, а концепцията и ценностите на бранда са продължени от дъщерята – Моника Лубковска – Йонас, която като креативен директор доразвива визията на баща си.

Основните колекции на LSA се състоят предимно от стъкло и порцелан – ръчна изработка. Всяка колекция преминава през различни периоди на развитие. Уникалната способност на Моника да проектира и създава както вечни, класически модели, така и модерни аксесоари, превръща бранда в изключително разпознаваем и търсен в цяла Европа и по света – всяка година компанията пуска над 250 нови продукти, които спират дъха с дизайнерските си решения .

Няма спор – марката LSA е създадена от желанието да се съчетаят полезността и красотата, така че винаги да се наслаждаваме на малки специални моменти. Пием любимата топла напитка в чашите на LSA всеки ден. Вечеряме всяка вечер от чинии на LSA. И обожаваме прелестните декоративните вази LSA.

Изберете изделия, които искате да използвате всеки ден, защото са красиви, удобни, модерни и различни, което засилва усещането за дом!

Изберете LSA INTERNATIONAL!