SAGAFORM ИЛИ ВЕЧНИЯТ СКАНДИНАВСКИ ДИЗАЙН – БЕЗУМНО КРАСИВ И БЕЗУМНО ПРАКТИЧЕН

 Трябва да кажем, че скандинавската естетика напълно подхожда на най-уютното за много жени място в дома – ще се изненадате, но това е кухнята.

И шведската марка SAGAFORM безапелационно го доказва. Невъзможно е да се докоснеш до продуктите на SAGAFORM без поне веднъж да замечтаеш да сготвиш нещо с тях или да се сгушиш в уютно декорираната от SAGAFORM дневна.

Стилът на SAGAFORM е великолепно съчетание от естественост и простота.

Повече от 27 години компанията създава интериорен дизайн за дома. Свеж и изчистен, лишен от агресивни цветове и направен от натурални материали, интериорът на SAGAFORM излъчва спокойствие и порядък с елементи на неподражаема оригиналност.

От създаването си през 1993 г. досега компанията има сериозно влияние на пазар със своите стилни продукти за дома, превърнали се в символ на перфектния скандинавски дизайн. Характерно за бранда са светлите нюанси в меки пастелни и натурални тонове, минимум декорация, изключително оригинални, нетрадиционни и красиви форми и най-вече удобни за ползване.

Следвайки скандинавските принципи и традиции –  уважение към природата, любов към естествените материали, предимно дърво, керамика, стъкло и камък, компанията създава класически продукти, които никога не остаряват.

Гамата на SAGAFORM е разделена на три категории: декорация за целия дом, кухня и живот на открито. SAGAFORM е нещо повече от красива форма, винаги има допълнителна мисъл и дълбочина около всеки продукт на бранда.