STACKERS – БИЖУТО ЗА ВАШИТЕ БИЖУТА: „УАО, ЧЕ КРАСИВО! “

 

STACKERS е марка, която облича красотата в красота…и го прави, както само тя може: финяшки, изящно и майсторски.

Изключително елегантна и естетска в посланието си – „всяко нещо има своето ценно място“ – английската марка вече 10 години предлага уникални кутии за бижута, самите те превърнали се в изкуство.

Марката има дълга потомствена история. Началото на семейния бизнес поставя компанията LC Design в далечната 1922 г., когато фирмата предлага бутикова, лимитирана колекция, луксозни стенни и ръчни часовници. Изработените от компанията шедьоври се предлагат в емблематичния квартал за бижута в Лондон: Хатън Гардън и са предпочитаната марка часовници на принцеса Даяна.

Почти 100 години семейният бизнес не престава да вълнува клиентите си, а потомствените креативни създатели на компанията продължават да създават уникални продукти.

Днес на върха на семейния бизнес са четвърто поколение творци, създали марката STACKERS. Водени от идеята: всеки аспект от живота ни да бъде красиво организиран, и отчели липсата на нещо нежно и романтично, което да съхранява всичките ни любими съкровища, те създават кутията за бижута STACKERS.

Удобна за ползване, кутията за бижута STACKERS  се отличава с високото си качество, елегантна изчистеност и автентичност. С изключително изчистения си дизайн, нежни цветове и практични форми, ТЯ неустоимо те привлича и моментално искаш да я имаш.

Подарете на вашите любими бижута нежната и красива прегръдка на кутията за бижута STACKERS – тя ще ви ги пази на сигурно място.