СВЕТЪТ Е ПО-КРАСИВ В РОЗОВО!

 

За насTHE PINK е блестящ онлайн проект на Тяна Пресолска, роден от нейната ЛЮБОВ КЪМ КРАСОТАТА във всичките й измерения. РОЗОВОТО – нежен, изискан и романтичен цвят, който ни създава прекрасни преживявания и запомнящи се мигове с децата и цялото ни семейство.

Днес в интернет се предлагат неимоверно много алтернативи на даден продукт и просто е невъзможно да изберем, най-малкото защото няма кой адекватно да ни консултира онлайн и цялостното клиентско преживяване за всички нас като потребители в интернет пространството далеч не е позитивно. „Ето защо се замислих за нещо, което да зарежда всеки клиент с креативни идеи и добро настроение. Наистина обожавам розовия цвят и вярвам в розовото като начин на живот и философия. Дори и да сложим „розови очила“, животът ще е такъв, какъвто ние решим да бъде.“, казва Тяна Пресолска.

КАКВО МОЖЕМ ДА ОТКРИЕМ В THE PINK?

 

Онлайн магазинът THE PINK предлага лимитирани маркови дизайнерски стоки в нежния розов цвят, при това от най-висок клас, които тихо ни нашепват: „просто искам да ги имам“. „В онлайн магазина няма нещо, което лично аз не бих си купила, т.е. не залагам просто да е наличен конкретният артикул, а на високото качество на съответните продукти.“, казва г-жа Пресолска.

Това, което сайтът THE PINK предлага на своите клиенти, са идеи за подаръци или прекрасни предложения, които всички ние искаме да имаме като емоционални покупки, т.е. покупки, които ни зареждат с позитивна енергия, правят нашето ежедневие по-красиво, по-приятно и доставят удоволствие за всичките ни сетива.

Розовите съдове, прибори, чаши за вино и други артикули могат да превърнат обикновената ни вечеря във великолепен романс, който запалва отново онези невидими искри на ЛЮБОВТА както при първата ни романтична и вълнуваща среща. Защото всички ние, когато оставайки вкъщи поради пандемията, трябва да се чувстваме комфортно и да се заредим с положителни емоции. „Неслучайно е твърдението: „Моят дом е моята крепост“ и аз искам всяко нещо в моето обкръжение да ми доставя удоволствие и радост.“, казва Тяна Пресолска.

ДЕТСКИТЕ БРАНДОВЕ – НАЙ-ДОБРИЯТ ИЗБОР ЗА ВСЯКА МАЙКА

 

В THE PINK всяка майка може да открие прекрасни и наистина качествени артикули, като уникални ръчно изработени кукли, както и специални играчки, изработени от дърво, които развиват креативността на децата. Всички марки, с които Тяна Пресолска е избрала да работи, имат специална мисия, креативна визия и носят своето индивидуално послание. Абсолютно всички играчки са създадени с любов към децата и стимулират тяхното развитие.

„Детските брандове са ни най-развити, защото преди години аз имах и отлично развиващ се детски магазин BEBECITO и беше едно невероятно хубаво и позитивно преживяване, тъй като всяка една майка иска най-доброто за своите деца.“, казва Тяна Пресолска.

Днес в световен мащаб производството на детски стоки се развива с неимоверно бързи темпове. „Признавам си – аз не съм любител на пластмасата и много пъти съм се ужасявала, когато в навечерието на някакви празници ни предлагат играчки, изработени от пластмаса, които буквално искам да изхвърля. Затова реших да предложа на клиентите наистина качествени артикули, уникални ръчно изработени кукли, както и специални дървени играчки, които развиват креативността на децата.“, казва г-жа Пресолска. И всички марки, с които е избрала да работи имат специална мисия, креативна визия и носят своето послание. Абсолютно всички играчки, предлагани в THE PINK са създадени с любов към децата и стимулират тяхното развитие.

„Аз не съм фен на материализма, напротив – вярвам, че човек колкото по-малко неща има, толкова по-добре. Важното е наистина да изберем истински качествени и хубави неща, които всеки път, когато ги погледнем, да ни радват и да ни зареждат с позитивни емоции.“, категорична е Тяна Пресолска.

ЗАЩО ТОЧНО РОЗОВО?

 

Розовият цвят има безброй нюанси, които вдъхновяват, зареждат с позитивни емоции и ни обграждат с наистина великолепни преживявания. И не, ние не слагаме „розови очила“, просто РОЗОВИЯТ ЦВЯТ е своеобразна философия и леко намигване към живота.

Просто СВЕТЪТ Е ПО-КРАСИВ В РОЗОВО!