Eva Solo

EVA SOLO И НЕЙНИЯТ НЕПОДРАЖАЕМ ДАТСКИ ДИЗАЙН: ЕДНА ПРОШЕПНАТА ЕЛЕГАНТНОСТ

 Домакините по цял свят шепнат нейното име със страхопочитание, възторг и възхита. Вие също ще я харесате. А ако имате афинитет към класическия и  модерен стил, то EVA SOLO ще бъда вашата любимка завинаги. Тя съчетава младост и опит, стил и практичност.

EVA е широка гама от продукти за дома. Няма друг, който да надмине компанията по интериорно съвършенство. Независимо дали ви придружава в кухнята, всекидневната, банята или градината, за аперитив или просто чаша сутрешно кафе, нейните иновативни творения отговарят на всички ваши нужди, навсякъде у дома и го правят с ненатрапчива елегантност.

Всяка една от колекциите на бранда носи специфичния почерк на датския дизайн, като съчетава функционалност, внимание към детайла, прецизен избор на материали и естетична визия. Отличителният дизайн на EVA SOLO в много отношения отразява развитието на стила в съвременния дом.

Кухненските уреди, аксесоарите и интериорни решения за дома с името EVA SOLO са живо доказателство, че по-малкото е повече. Всеки един продукт в колекциите на марката успява да хване окото, именно със своята простота, практичност и елегантност.

С повече от 130 международни отличия EVA SOLO е една от най-популярните дизайнерски марки по света, чиито продукти са изключително ценени заради уникалния си и елегантен дизайн, поради което много от тях са присъствали като декор в редица холивудски научно-фантастични и съвременни продукции.

Историята на EVA SOLO датира от 1913 г., но придобива световна популярност през 50-те години. От самото начало мотивационният стремеж на основателите на компанията е производството на функционални, стилни и висококачествени продукти за дома. Началото на успеха поставя уникалното по рода си творение на компанията: машина за рязане на хляб и месо през 1952 г.  През 70-те години на миналия век EVA SOLO е първата компания, която произвежда кухненско оборудване, достатъчни стилно и впечатляващо, за да бъде първенец на международни изложения.

Днес компанията се управлява и притежава от Ян Енгелбрехт, който е потомствен наследник на създателя на компанията – неговият дядо Ханс Енгелбрехт. С отдавна извоювано място в сърцата на верните си почитатели, компанията продължава да се справя отлично с мисията си, а именно: да се състезава със собствената си изобретателност и продуктивност, за да създаде следващото поколение още по-практични и елегантни продукти с марката EVA SOLO.

Екип от талантливи и креативни дизайнери, инженери и архитекти ежедневно развиват марката, като подчиняват цялата си дейност на философията: към всеки продукт, който проектират, да създават „нещо, което го допълва“, придаващо му още по-голяма стойност.

Всеки продукт е създаден като център на собствената си вселена и представлява най-доброто съчетание на външен вид и функционалност. Продуктите са функционални, като в същото време са проектирани да изненадват и създават силно визуално впечатление.“ – така определят своите творения основните дизайнери на марката: Клаус Йенсен и Хенрих Холбек.

Някои артикули са истински икони на датския интериорен дизайн.

Удостоени с многобройни награди, продуктите на EVA SOLO, като емблематичният шейкър за дресинг или декантерите и гарафите за вино или термо каната за мляко, чайникът с неопренов калъф или дизайнерските хранилки за птици, са популярни по целия свят.

Независимо дали в кухнята, всекидневната или в градината EVA SOLO ще ви придружава навсякъде, когато искате да съчетаете дизайн, стил и практичност!

Пробвайте! Ще ви хареса!